ABOUT

Hier ben ik!
Ik ben Rianda, 23 jaar en getrouwd met Alex. Samen wonen we in het mooie Rijnsburg en genieten we van alles wat op ons pad komt.

Enthousiast, leergierig maar bovenal een spontane UX-designer zo kun je mij het beste beschrijven. Ik houd van een gezonde dosis uitdaging, werken met mensen en problemen oplossen. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor onderzoeken en het creëren van de perfecte user experience, gericht op mogelijkheden en niet beperkingen.

Naast UX-designer ben ik werkzaam als grafisch vormgever. Heb je een leuke opdracht? Neem gerust contact op!

Redesign-childbonding
User experience design
Na mijn studie voor grafisch vormgever ben ik doorgestroomd naar de studie Communication and Multimedia design (afstuderen juni 2018). Hiermee richt ik mij vooral op het verbeteren van websites en processen zodat ze volledig aansluiten bij de wensen van de gebruiker, maar ook de wensen van de werkgever worden meegenomen.
 

CAM
Grafisch ontwerp
In 2014 ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever en sindsdien heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Van een complete huisstijl tot een mooie (trouw)kaart die als een cadeautje is om weg te geven. Alles is mogelijk en niets is gek genoeg!

RobertDianne_2
Fotografie
Een hobby die ik af en toe ook als werk doe is het vastleggen van herinneringen. Puur en natuurlijk, daarom ga ik graag naar buiten om jullie vast te leggen zoals jullie als mooie mensen zijn!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s